10. kesäkuuta 2013

Live, laugh, love.

Kesäloman ensimmäinen täysi viikko lusittu. Ei tunnu löytyvän töitä, ei asuntoa. Liian kallista kaikki kun ei ole rahaa. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, ennemmin tai myöhemmin. Onneksi minulla on ihana poikaystävä ♥

Tällä viikolla tuleville teatteri- ja esitystekniikan ekaluokkalaisille lähtee valintakirjeet ja alkaa asuntojen metsästys. Kiire tulee... Ahdistaa. Olen paasannut jo lähimmäisilleni, etten opiskelija-asuntoon mene. Vain tavallinen vuokra-asunto kelpaa. Joo joo! Ei saa olla liian nirso, mutta en voi S-I-E-T-Ä-Ä jatkuvaa ördellystä, kun en itse enää juo. Lisäksi seinät ovat paperia, niin kuin siinä jossain laulussa sanotaan. Sitten telttailen lopun opiskeluajan. Omasta itsestähän se on kiinni. Heh.

live, LAUGH, love.

Viime viikolla ohjelmassa oli Komediafestivaali. Tapahtuma alkoi torstaina ja se oli levittäytynyt ympäri Kuopion kaupunkia. Menimme Niken kanssa katsomaan kaksi esitystä Henry's Pubiin. Iloksemme naurattamaan olivat tulleet alan tunnetuimmat koomikot Niko Kivelä, Sami Hedberg, Ilari Johansson sekä Ismo Leikola. Toisen illan yllättäjistä oli tamperelainen Antti Haapala. Ehkä tulemme kuulemaan hänestä tulevaisuudessa.


Translation:

First week of the summer holiday GONE! I can't find a summer job or an apartment. Everything's expensive when you don't have money. These are the moments when nothing goes right. Luckily, things will work out in the end.

I was at the comedy/stand up festival with my boyfriend last week in Kuopio. I was quite fun. Laugh is the healthiest and the most beautiful thing you can get free. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...