20. heinäkuuta 2013

Reckless Story: Tuuliajolla

Viime kerralla kirjoittelin Suonenjoen Jörisrockista. Festivaalista, joka järjestettiin viimeistä kertaa sinä vuonna.

28.7.2006 – Henry’s Pub, Kuopio

Lyhyt ja ytimekäs tapaaminen Kuopio RockCockin jatkoilla Henry’s Pubin edessä. Ensin olin itse festareilla, Venla oli odottamassa alueen ulkopuolella. Lähdimme Väinölänniemeltä kävelemään kohti baaria.

Kävimme ostamassa Mikelle syntymäpäivälahjaksi kynttilän ja hienon sammakkokortin, jonka myöhemmin tuunasimme baarin edessä.

Kaksituntisen odottelun jälkeen pojat kävelivät yksitellen sisään baariin ja tervehdimme heitä samalla. Annoimme lahjat Mikelle, hän oli syvästi otettu.

Sitten alkoi keikka, menimme Venlan kanssa istumaan lähemmäs ovea. Lauloimme parit kappaleet, kunnes portsari katsoi meitä murhaavasti ja laittoi oven kiinni.

20.8.2006 – ”Tuuliajolla 2006” Matkustajasatama, Kuopio

Lippu oli hankittu etukäteen. 15 euroa on vähän liian kallis ottaen huomioon, että tapahtumassa on vain muutama hyvä bändi.

Olimme menneet ehkä vähän liian aikaisin jonottamaan. Ketään ei ollut vielä näköpiirissä. Tuntien odottelun jälkeen pääsimme sisään. Järjestysmiehet tarkistivat laukkumme ja pullot (myös tyhjät), jouduttiin poistamaan. Myös valokuvaaminen oli tapahtumassa kiellettyä.


Hyvä Juice!

Tapahtuma oli ainutlaatuinen. Juice Leskinen veteli kaiketi viimeisiään, koska hän kuoli loppuvuodesta. Legenda nousi lavalle kepin kanssa. Sitten taisi soittaa Reckless Love. Hampaat Suussa yhtyeen basisti Lasse otti kuvia selkämme takana. Olli juoksenteli tapansa mukaan ympäri lavaa kuin hullu apina ja Pepen kitarasoolot olivat sytytteleviä (quote from ”Almost Famous” movie).

Tapamme mukaan ”häiritsimme” poikia keikan jälkeen. Törmäsimme tosin vain basistiin ja kitaristiin. Kuvien ottamisen jälkeen juoksin kitaristin perään ja vaadin: ”Vielä yksi sellainen kuva missä olen sinun selässä”. Pitihän se tietenkin ottaa. Hyvä, etten tippunut selästä, kun Pepe pelotteli tiputtavansa. Sitten jätimme heidät loppuillaksi rauhaan.

Tuuliajolla soittivat myös Bleak, 51koodia, Kotiteollisuus sekä CMX mutta lähdimme sen aikana pois. Oikein mukava päivä kera tyttöjen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei sinä anonyymi, jätäthän nimimerkkisi viestikenttään.
Ei asiatonta kirjoittelua, kiitos!

Hey anonymous, use a nickname, please.
No irrelevant comments.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...